HET VERHAAL ACHTER RITCH..

De kernwaarden van Ritch Europe & Netwerk kan je vinden in het verhaal van de oprichter, Diasy Lynch. Zoals je kan zien in de bovenstaande video is Daisy meer dan 12 jaar ziek geweest waardoor ze heel wat bergen heeft beklommen in het verleden. Hierdoor kan ze zich heel goed inleven in de verhalen van de sociale doelen. Van de strijd naar een gezond leven tot de financiële en maatschappelijke uitdagingen die hierbij horen.  

 

Wis is Daisy als ondernemer en welke kern waarden van haar reflecteren in het merk 'Ritch'?

VERTROUWEN is 1 van de meest belangrijke aspecten voor haar en Ritch. 

Zonder vertrouwen, heb je geen zaak. Niet in 'partnerships', niet in werknemers en zeker niet met klanten. Contracten binden geen mensen in je leven noch in je zaak. De juiste houding, de juiste visie, RESPECT, LUISTEREN en EERLIJKHEID wel. De kracht hebben om mensen te vertellen dat je een fout maakt en de wil hebben om er alles aan te doen om dit op te lossen is de juiste houding!

Dit sterke 'PEOPLE' gedeelte is 1 van de kernwaarden van Ritch. 

Het tweede aspect is even belangrijk. We helpen elkaar groeien. Wij helpen jullie groeien met kennis en connecties, met onze expertise en onze ervaring. Jullie financiële return zal ons helpen groeien en zodus een domino effect op de maatschappij hebben. Wij, bij Ritch, mikken op dit dominio effect. Soms lijken de dingen heel klein maar kunnen ze een grote impact hebben op het leven van anderen. We zijn allemaal geconnecteerd. En het Ritch Netwerk is hierbij de eerste stap!

Zoals je kan zien HOUDEN we echt van WIN-WIN oplossingen!

 

DANKBAAR zijn is het laatste dat we willen toevoegen. 

We zijn je dankbaar om deze website te bezoeken, om ons verhaal te lezen en om interesse te hebben om de maatschappij door jouw steun en aanwezigheid van de wereld een mooiere plek te maken. 

Samen, staan we sterk.

- Ritch Europe & Network - 

CONTACT

Head Office Europe:

Belgium, Brussels

​​

Tel: 0032 491 22 26 62

Info@RitchEurope.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Dankjewel, 
zonnelied_logo_zwart.jpg
TOrfs.jpg
logo wit.png
logo_GTB.png
Simoone logo wit.png